Asunto Oy Espoon Särkitie 6

3 kpl, 120,5 m², 4h+k+s

ASUNTO OY ESPOON SÄRKITIE 6

PRC RAKENNUS, LAADUKASTA TUOTANTOA

UUSIA ENERGIATEHOKKAITA KIVITALOJA HAUKILAHTEEN
Espoon arvoalueilta uutta erillistaloa etsivälle tämä on tilaisuus, johon todella kannattaa tarttua. Haukilahden pientaloalueelle valmistuvat kolme uutta 2-kerroksista kivitaloa tarjoavat huolettomia ja viihtyisiä vuosikymmeniä palvelujen, harrastusten, lenkkipolkujen ja rantaraitin äärellä.

LAATUA, JOHON VOIT LUOTTAA
Talojen suunnittelusta vastaa Arkkitehdit Q4 Oy ja rakentamisesta hyvämaineinen kotimainen PRC Rakennus Oy. Minimalistinen arkkitehtuuri on tyylikästä ja kestää aikaa: valkoiseksi rapattuja julkisivuja rytmittävät tummat ikkunakarmit, ovet, sälenäkösuojat, pylväät, räystäslinjat ja varastojen seinäpinnat. Kunkin talon edustalla on kaksi autopaikkaa, joista toinen katoksessa. Etupihat ja kulkualueet asfaltoidaan, oleskelupihat saavat tasaisen nurmikon.

LAPSILLE JA AIKUISILLE
Tilaratkaisuissa on huomioitu asukkaiden arjen sujuvuus ja tilojen erilaiset käyttömahdollisuudet. Alakerrassa sijaitsevat kodinhoitotila, erillis-wc ja saunaosasto, jossa on kaksi sadesuihkua, lasiseinäinen löylyhuone ja pilarikiuas; pukeutumistilasta pääsee vilvoittelemaan suoraan takapihalle. Alakerrassa on myös rento oleskeluhuone vaikkapa leffailtoihin tai peleihin sekä kaksi makuuhuonetta, joista toisen luksuksena on oma ovi pihaterassille.

UPEAA LUONNOVALOA
Yläkerran oleskelutilassa iso maisemaikkuna antaa upeaa luonnonvaloa, ja isolla länsiparvekkeella on tilaa ruokapöydällekin. Olohuoneen ja ruokailutilan rinnalla minimalistinen avokeittiö on osa tyylikästä kokonaisuutta. Avokeittiössä on Mielen ensiluokkaiset kodinkoneet ja Poggenpohlin keittiökalusteet. Päämakuuhuone sijaitsee yläkerrassa aamuauringon puolella, vieressä on tilava kylpyhuone.

TURVALLINEN JA EKOLOGINEN KOTI
Modernin Lakka-kivitalon lämmöneristyskyky, ääneneristävyys ja energiatehokkuus ovat erinomaisia. Lisäksi kivirunko on palamaton ja lahoamaton. Ekologisena lämmitysratkaisuna on energiaa säästävä ilmavesilämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Koneelliseen ilmanvaihtoon liitetään lämmöntalteenottolaite. Säilytysratkaisut ja muut kiintokalusteet ovat A la Carte -mallistoa. Kaikki materiaalit ja varusteet ovat laadukkaita ja moderniin makuun sopivia.

ARVOSTETTU KOTIOSOITE
Uusi kivitalo Haukilahdessa on arvonsa säilyttävä sijoitus asumisvarallisuuteen ja oman perheen elämänlaatuun. Hyvät koulut, päiväkodit, leikkipuistot ovat kävelymatkan ulottuvilla ja monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet muutaman kilometrin säteellä. Lenkkipoluille ja luonnonpuistoihin pääsee kotikorttelin kulmalta, rantaraitille ja venesatamaan on 1,5 km ja Haikaranpesän suosittuun maisemaravintolaan 1,3 km. Haukilahden ostoskeskukseen on 600 metriä, Iso Omenaan 3 km ja Urheilupuiston metroasemalle vain 1,2 km.

As Oy Espoon Särkitie 6:n arvioitu aloitus on 4/2019 ja valmistuminen 2/2020.

Toteutus RS-kohteena.

 

1

myyty   Myyty   myyty  Varattu   myyty  Vapaa
Asunto & tyyppiKokoKrsMyyntihintaVelaton hintaTilanne
A1 4 h+k+s120,5 m² IImyyty
A2 4 h+k+s120,5 m² IImyyty
A3 4 h+k+s120,5 m² II337 600 €799 000 €vapaa

Kohde kartalla

Kysy lisää kohteesta