As. Oy Espoon Vuorikuisma

Paritaloasunnot:
2 kpl, 73 m², 3h+k
3 kpl, 86 m², 4h+k
1 kpl, 96 m², 5h+k

Rivitaloasunnot:
2 kpl, 73 m², 3h+k
1 kpl, 86 m², 4h+k

MODERNI KOTI LUONNON ÄÄRELLÄ

Perusmäen perinteikkäässä kylämiljöössä alkaa pian taas modernien puutalojen aika. Nämä uudet puutalokodit sopivat kaikille, jotka arvostavat turvallista elämämenoa, maaseudun tunnelmaa ja luonnon läheisyyttä. Nuuksion sienestys- ja marjametsät, eräpolut, järvet ja nuotiopaikat ovat lähellä, samoin upeat golfkentät ja kotikylän ratsastustallit. Palstalaisentien nimi kertoo alueen historiasta: pienpalstojaan viljelleet kaupunkilaiset tapasivat nauttia virkistävästä maaseutuelämästä keväästä myöhäiseen syksyyn.

Puutalossa on lempeä tunnelma

Nämä modernit kodit on suunniteltu sujuvaan arkeen ja huolettomaan elämään. Yksitasoisissa kodeissa asuminen on helppoa niin pienten lasten kanssa kuin senioreillekin; myös peseytymistilojen mitoituksessa on huomioitu suurempi tilantarve. Toiminnallisuuteen painottuvan suunnittelun tuloksena on neliöitään avaramman oloiset kodit. Materiaalit ja varusteet ovat kauttaaltaan laadukkaita ja säilytystilaa on runsaasti. Arkkitehtuurin selkeys ja puhdaslinjaisuus sopeutuu tyylikkäästi alueen miljööseen.

Kotien tilaratkaisut ovat käytännöllisiä ja kompakteja, kasvavankin perheen vaihtuviin tarpeisiin sopeutuvia. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo jokaiseen kotiin avaran sydämen, joka kutsuu koko perheen ja ystävät yhdessäoloon. Täällä viihdytään ruokaa laittaen ja siitä nauttien; kokkivuorossa olevat voivat samalla seurustella olohuoneessa viihtyvien kanssa.

Luonnonvalon runsaus on näiden kotien luksusta. Olohuoneen iso ikkuna ulottuu lähes lattianrajasta kattoon ja tarjoilee myös kesävehreyttä kotiin. Olohuoneen kesäjatkeena on koko kodin levyinen terassi, lämpimien kesäpäivien keidas. Arjen jouhevuus on mietitty myös tontin pihasuunnittelussa ja etupihoilla: Autokatos ja autopaikat on sijoitettu tontin keskelle talojen väliin.

Lähimmät päiväkodit, koulut ja kaupat sijaitsevat 1,5 km:n päässä Niipperissä ja noin 4 km:n päässä Kalajärvellä. Perusmäen uuden pientaloalueen kaavasuunnitelmassa on myös varaus kaupalle, päiväkodille ja kylätalolle. Perusmäestä on hyvät liikenneyhteydet muualle pääkaupunkiseudulle ja noin 20 km Helsinkiin, 13 km Espoon keskukseen ja esimerkiksi Kauppakeskus Selloon 16 km.

Asunto Oy Espoon Vuorikuisman arvioitu valmistuminen on 7-8/2019.

Toteutus RS-kohteena.

Katso video kohteesta:

myyty   Myyty   myyty  Varattu   myyty  Vapaa
Asunto & tyyppiKokokrsMyyntihintaVelaton hintaTilanne
A1 4h + kt + s 86 m² 1myyty
A2 4h + kt + s 86 m² 1myyty
B3 3h + kt + s 73 m² 1myyty
B4 3h + kt + s73 m² 1myyty
C5 3h + kt + s73 m² 1myyty
C6 3h + kt + s73 m² 1myyty
C7 4h + kt + s86 m² 196 000 €319 000 €vapaa
D8 4h + kt + s86 m² 1myyty
D9 5h + kt + s96 m² 1myyty

Kohde kartalla

Kysy lisää kohteesta