BERGA - merellinen ratsastuskeskus pääkaupunkiseudun ytimessä

Yksityistallipaikat:
31 kpl, 9 m²
8 kpl, 12 m²

Yksityisille hevosenomistajille on oma ura maneesissa ja kentällä aina käytössään!

PARASTA HEVOSELLESI – BERGA

Sinä tiedät, mitä hevosesi tarvitsee kaikkein eniten: siistit ja modernit tilat, päivittäistä liikuntaa ja hyvää huolenpitoa. Juuri sitä tarjoaa Berga – uusi ja ainutlaatuinen hevosten ja hevosharrastajien kohtaamispaikka vain runsaan parinkymmenen minuutin päässä Helsingin keskustasta.

RATSASTA KAUPUNGISSA MERELLISESSÄ YMPÄRISTÖSSÄ

Etelä-Espoon Ratsastuskoulun alueelle vehreään Nuottalahteen rakennetaan täysin uutta ratsastuskeskusta – Berga. Alueelle tulee ajanmukaiset ja kilpailukäyttöön soveltuvat tilat ratsastuskoulutoiminnalle ja yksityisille hevosten omistajille. Projektin myötä alueelle tehdään ekotehokas tallirakennus, iso maneesi, kilpa- ja harjoituskentät sekä klubirakennus majoitus- ja saunatiloineen. Tämä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden laadukkaalle ja monipuoliselle hevosharrastukselle aivan pääkaupunkiseudun ytimessä.

Lisäksi alueella on rauhalliset laidun- ja ratsastusalueet, jotka rajoittuvat länsipuolella Suomenojan lintualtaisiin ja etelässä aivan meren tuntumaan. Keskukseen on monesta suunnasta hyvät liikenneyhteydet, jotka vielä paranevat metroyhteyden valmistuttua.

Arvioitu valmistuminen 5/2018 ja 9/2018

  • Ekotehokas tallirakennus 18 x 80 m
  • Kilpatasoinen ratsastuskenttä 90 x 40 m
  • Pitkä maneesi 28 x 80 m
  • Mahdollisuus 59 hevosen ympärivuotiseen pitoon
  • Maastoratsastusreitistö merellisissä maisemissa
  • Laidunalue 3,7 ha
  • Päärakennus ajanmukaisine majoitus- ja saunatiloineen 
  • Maa-alueen vuokrasopimus 30 vuotta

TALLIPAIKKAOSAKKEELLA OMISTAJAKSI

Berga koostuu kahdesta erillisestä liiketoiminnasta: ratsastuskoulusta ja yksityistallista, jotka käyttävät samoja fasiliteettejä ja maksavat niistä käytön mukaan.

Tallissa tulee olemaan moderneja 9 m²:n ja 12 m²:n kokoisia karsinoita. Pienemmän karsinaosakkeen hinta on 100 000 euroa ja suuremman 133 000 euroa.

Kohde kartalla

Kysy lisää kohteesta