Kahvelitie 12, 02780 Espoo

Omakotitalot:
Talo 2, 4h+k+s+terassi, 119/136 m², II-tasoinen
Talo 3, 4h+k+s+terassi, 119/136 m², II-tasoinen

Laadukasta asumista modernissa ja painumattomassa hirsitalossa

Honkatalojen (www.honkatalot.fi) hirsitaloissa yhdistyvät laadukas design ja luonnolliset rakennusmateriaalit. Moderni hirsitalo on aito luonnontuote, joka tekee hyvää asukkailleen ja ympäristölleen. Se kestää aikaa ja säilyttää arvonsa.

Hirsitalomme on pienintä yksityiskohtaa myöten huoliteltu design-kokonaisuus. FIT-tekniikka mahdollistaa mielenkiintoiset arkkitehtoniset ratkaisut, esimerkiksi lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Patentoimamme ruuvaus-tapitusmenetelmä varmistaa, että seinä pysyy suorana eikä painumista tapahdu.

Näissä omakotitaloissa myös vihreä asuminen onnistuu helposti ja huolettomasti. Energiatehokkuus ja ekologinen maalämpö tuntuvat viihtyisyyden lisäksi reiluina säästöinä asumisen hinnassa. Asukkaat voivat myös itse seurata oman taloutensa energiankulutusta ja vaikuttaa omilla valinnoillaan esimerkiksi sähkölaskun pienuuteen.

Honkatalot ovat näyttäviä, kaksitasoisia hirsitaloja. Valoisa ja avara alakerta kutsuu viihtymään ja tekemään ruokaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Alakerrassa on yksi makuuhuone sekä kätevät kodinhoitotilat. Talon suuret ikkunapinnat on sijoitettu niin, että näet pihalle ja valo pääsee huoneisiin, mutta kotisi on suojassa katseilta. Autokatoksesta pääse ostostenkin kanssa sisään kätevästi ja kastumatta.

Ilmavuus jatkuu yläkerrassa, josta on avarat näkymät alakertaan ja ulos. Yläkerta on pyhitetty levolle ja rentoutumiselle, siksi sinne on sijoitettu makuuhuoneiden lisäksi myös saunatilat.

Talon sisustus- ja tilaratkaisuihin voit itse vaikuttaa. Asiantuntijoiden avustuksella voit suunnitella esimerkiksi keittiöstä juuri sellaisen kuin haluat.

Kohteesta tehdään kiinteistön tonttikauppa ja samanaikaisesti allekirjoitetaan urakkasopimus, jossa määritellään urakka kokonaisuudessaan, aikataulu, maksuposti ja
muut urakkaan liittyvät asiat. Ostajan kanssa tehdään lisäksi kuluttaja-asiamiehen hyväksymä sopimus, joka kattaa rakennusalan töitä koskevat yleiset kuluttajasopimusehdot RYS-9 1998.

Arvioitu valmistuminen:
talo 2, 5-6/2020
talo 3, 9-10/2020

myyty   Myyty   myyty  Varattu   myyty  Vapaa
Asunto & tyyppiKokoKrsTontin hintaUrakkahintaHinta yhteensäTilanne
Talo 2, 4h+k+s119/136 m² IImyyty
Talo 3, 4h+k+s119/136 m² IImyyty

Kohde kartalla

Kysy lisää kohteesta