Maa-alueiden ja tonttien myynti

Kokemuksemme avulla parhaat kaupat!
Maakauppahankkeesi onnistuminen edellyttää välittäjältä kokemusta ja luotettavuutta. Asiakkaanamme hyödyt kolmekymmentävuotisen toimintamme aikana syntyneistä suhteistamme niin maanomistajiin, sijoittajiin kuin rakennusyhtiöihinkin. Maakauppaosaamisen lisäksi saat meiltä myös konsultointia kiinteistöjen ja asuinrakennuskokonaisuuksien kehittämisessä.

Kun harkitset maa-alueesi myymistä ja haluat siitä parhaan mahdollisen hinnan, ota yhteys meihin – sitoumuksetta.

Pekka Minkkinen
0400 502 495
pekka.minkkinen (at) ptmhouse.fi

PTM Kiinteistöt

Näin lisäämme maakauppojesi arvoa

Tutustumme maa-alueeseen tai tonttiin ja laadimme esityksen, miten voit saada maasta parhaan hinnan. Lisäksi voimme tarvittaessa suositella toimenpiteitä, jotka lisäävät olennaisesti kiinteistösi arvoa. Koska seuraamme aktiivisesti kiinteistöjen myyntitilastoja ja tarjontaa alueellasi, tiedämme reaaliaikaisesti maa-alueesi raakahinnan ja lisäarvoa tuottavat jalostusmahdollisuudet. Näiden esitysten jälkeen voit päättää, aloitatko yhteistyön kanssamme.

Mitä aikaisemmassa vaiheessa otat meihin yhteyttä, sitä paremman lopputuloksen lupaamme. Huomioithan, että maa-alueesi ei tarvitse olla vahvistetussa asemakaavassa. Yhteistyön käynnistyttyä huolehdimme puolestasi kaikista viranomaisyhteyksistä ja jalostusarvon edellyttämistä toimista oman asiantuntijaverkostomme kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy myös maakauppa-referensseistämme 30 vuoden ajalta.

Kerro meille kohteestasi