As Oy Sundsbergin Konsuli

Erillistalot:
8 kpl, 88 m², 4h+k+s
4 kpl, 104 m², 4h+k+s
5 kpl, 113 m², 5h+k+s

Mistä on hyvä kotiympäristö tehty? Omasta rauhasta, luonnosta, turvallisuudesta, palveluista, kivoista naapureista ja aktiivisesta elämästä. Niistä on Kirkkonummen Sundsberg tehty.

Asuinalueiden vertailussa menestynyt* Sundsberg tarjoaa sinulle ja perheellesi runsain mitoin hyvän elämän palikoita. On lähikoulu, päiväkodit sekä Masalan palvelut ja junayhteydet. On rauhallinen ja turvallinen asuinalue sekä kätevästi aamusta iltaan auki oleva K-market. On myös merellistä luontoa uimarantoineen, upeita rantakallioita, peikkometsä, risteileviä polkuja sekä kulttuurimaiseman kaikuja Sundsbergin kartanon historiasta.

As Oy Sundsbergin Konsuli – kotisi oman metsikön kainalossa

Sundsbergin Konsuli on 17 fiksusti suunnitellun erillistalon muodostama naapurusto, joka tarjoaa laadukasta ja viihtyisää asumista yhdessä tai kahdessa tasossa. Kauniisti puuverhoilluista taloista viisi on kaksikerroksisia, viiden huoneen ja keittiön asuntoja, joissa neliöitä on 113. Nämä asunnot ihastuttavat ennen kaikkea huikean korkealla olohuoneellaan, jossa riittää valoa ja ilmavuutta toimivaksi suunniteltuun avokeittiöön asti.

Alakerrassa on myös vanhempien makuuhuone, saunatilat sekä pukuhuoneenakin palveleva kodinhoitohuone, johon mahtuu pesukone ja kuivausrumpu. Yläkerrassa on lapsille reilun kokoiset makuuhuoneet ja oma pikkuvessa.

Yksitasoiset asunnot ovat kooltaan 104 ja 88 neliötä. Kuten kaksikerroksisissakin taloissa, pääset autokatoksen suojassa kastumatta ovelle, ja sisään astuessasi sinut vastaanottaa näkymä valoisaan olohuoneeseen ja sen isoihin, lattiaan asti ulottuviin ikkunoihin. Avarassa keittiössä olet tapahtumien keskipisteessä niin arkiaamiaisella kuin iloisessa illanvietossa ystävien kanssa, ja leveä terassi kutsuu viettämään kauniita kesäpäiviä, vaikka lepotuolissa nautiskellen tai yhdessä grillaten. Terassit on mahdollista lasittaa. Lapsille on pihapiirissä suojainen leikkipaikka sekä jopa ikioma pieni metsikkö, joka mahdollistaa monet jännittävät puuhat.

Konsulin asunnot on kytketty kaukolämpöön, ja ne lämpiävät varpaita hellivän vesikiertoisen lattialämmityksen avulla. Sisustamista tai esteettistä silmää haittaavia lämpöpattereitakaan ei siis ole.

* Sundsberg pärjäsi parhaiten pääkaupunkiseudun asuinalueista Tekesin vuonna 2009 järjestämässä Suomen paras asuinalue -kilpailussa.

Yhtiön rakennuttaa vakavarainen Forentia Oy ja tonttiosuuden omistaa (voi lunastaa kerran vuodessa) Suomen arvostetuimpiin rahastoihin kuuluva OP Tonttirahasto Ky.

As Oy Sundsbergin Konsulin arvioitu valmistuminen 12/2020.

Toteutus RS-kohteena.

myyty   Myyty   myyty  Varattu   myyty  Vapaa

Kohde kartalla

Kysy lisää kohteesta