As Oy Sundsbergin Konsuli

Erillistalot:
8 kpl, 88 m², 4h+k+s
4 kpl, 104 m², 4h+k+s
5 kpl, 113 m², 5h+k+s

Kirkkonummen Sundsbergin kylää kutsutaan myös Onnellisten kyläksi. Eikä syyttä.
Hyvä kotiympäristö on tehty omasta rauhasta, luonnosta, turvallisuudesta, palveluista, kivoista naapureista ja aktiivisesta elämästä. Niistä on Kirkkonummen Sundsberg tehty.

”Väki on hyvin aktiivista. Ja täällä tervehditään vastaantulijoita.”**

Asuinalueiden vertailussa menestynyt* Sundsberg tarjoaa sinulle ja perheellesi runsain mitoin hyvän elämän palikoita. On lähikoulu, päiväkodit sekä Masalan palvelut ja junayhteydet. On rauhallinen ja turvallinen asuinalue sekä kätevästi aamusta iltaan auki oleva K-market. On myös merellistä luontoa uimarantoineen, upeita rantakallioita, peikkometsä, risteileviä polkuja sekä kulttuurimaiseman kaikuja Sundsbergin kartanon historiasta.

”Todella hyvin ollaan viihdytty. Mitään negatiivista sanottavaa alueesta ei ole. Onnellisten kyläksihän tätä kutsutaan.”**

As Oy Sundsbergin Konsuli – kotisi oman metsikön kainalossa
Sundsbergin Konsuli on 17 fiksusti suunnitellun erillistalon muodostama naapurusto, joka tarjoaa laadukasta ja viihtyisää asumista yhdessä tai kahdessa tasossa. Kauniisti puuverhoilluista taloista viisi on kaksikerroksisia, viiden huoneen ja keittiön asuntoja, joissa neliöitä on 113. Nämä asunnot ihastuttavat ennen kaikkea huikean korkealla olohuoneellaan, jossa riittää valoa ja ilmavuutta toimivaksi suunniteltuun avokeittiöön asti. Alakerrassa on myös vanhempien makuuhuone, saunatilat sekä pukuhuoneenakin palveleva kodinhoitohuone, johon mahtuu pesukone ja kuivausrumpu. Yläkerrassa on lapsille reilun kokoiset makuuhuoneet ja oma pikkuvessa.

” Tämä on kuin maalla asuisi. Silti Helsingin keskustaan pääsee parissakymmenessä minuutissa”.”**

Yksitasoiset asunnot ovat kooltaan 104 ja 88 neliötä. Kuten kaksikerroksisissakin taloissa, pääset autokatoksen suojassa kastumatta ovelle, ja sisään astuessasi sinut vastaanottaa näkymä valoisaan olohuoneeseen ja sen isoihin, lattiaan asti ulottuviin ikkunoihin. Avarassa keittiössä olet tapahtumien keskipisteessä niin arkiaamiaisella kuin iloisessa illanvietossa ystävien kanssa, ja leveä terassi kutsuu viettämään kauniita kesäpäiviä, vaikka lepotuolissa nautiskellen tai yhdessä grillaten. Terassit on mahdollista lasittaa. Lapsille on pihapiirissä suojainen leikkipaikka sekä jopa ikioma pieni metsikkö, joka mahdollistaa monet jännittävät puuhat.

Asuntojen kalustetoimittaja on suomalainen, laadukkaista tuotteistaan tunnettu Puustelli. Asuntoihin on valittavissa kolme valmiiksi suunniteltua sisustuksellista tyylisuuntaa. Raikkaan vaaleaa rakastavalle Lumme, luonnon ystävälle maanläheinen Kaisla ja särmikkäämpää toteutusta hakevalle tarjolla on Kaarna. Asuntojen saunat ovat arvostettua SunSaunan tuotantoa. Rentouttavista löylyistä nautitaan saunoissa, jotka ovat sisustussuunnittelijoiden, sisustusarkkitehtien ja puuseppien yhdessä suunnittelemia

”Tänne muuttaa samanhenkistä väkeä, muun muassa lapsiperheitä, jotka haluavat asua lähellä luontoa.”**

Konsulin asunnot on kytketty kaukolämpöön, ja ne lämpiävät varpaita hellivän vesikiertoisen lattialämmityksen avulla. Sisustamista tai esteettistä silmää haittaavia lämpöpattereitakaan ei siis ole.

Yhtiön rakennuttaa vakavarainen Forentia Oy ja tontin omistaja on (voi lunastaa kerran vuodessa) Suomen arvostetuimpiin rahastoihin kuuluvaa OP Tonttirahasto Ky.

Laadukkaat kodit rakentaa Jukkatalo. Yritys on valittu Suomen luotettavimmaksi talomerkiksi jo 11 kertaa peräkkäin.

As Oy Sundsbergin Konsulin arvioitu aloitus 2/2020 ja valmistuminen 3-5/2021.

Toteutus RS-kohteena.

* Sundsberg pärjäsi parhaiten pääkaupunkiseudun asuinalueista Tekesin vuonna 2009 järjestämässä Suomen paras asuinalue -kilpailussa.

** Helsingin Sanomien artikkeli Kirkkonummen Sundsbergin alueesta 29.2.2020

myyty   Myyty   myyty  Varattu   myyty  Vapaa
Asunto TyyppiKokokrsMyyntihintaVelaton hintaTontin lunastushintaTilanne
As 1 5h+k+s 113 m² 2myyty
As 2 5h+k+s113 m² 2myyty
As 3 5h+k+s113 m² 2varattu
As 4 5h+k+s113 m² 2myyty
As 5 5h+k+s113 m² 2154 828 €387 071 €82 829 €vapaa
As 6 4h+k+s104 m² 1myyty
As 7 4h+k+s104 m² 1myyty
As 8 4h+k+s104 m² 1myyty
As 9 4h+k+s104 m² 1myyty
As 10 4h+k+s88 m² 1myyty
As 11 4h+k+s88 m² 1myyty
As 12 4h+k+s88 m² 1myyty
As 13 4h+k+s88 m² 1myyty
As 14 4h+k+s88 m² 1myyty
As 154h+k+s88 m² 1myyty
As 16 4h+k+s88 m² 1myyty
As 17 4h+k+s88 m² 1myyty

Kohde kartalla

Kysy lisää kohteesta